Rosal n-a mai colectat de două săptămâni deșeurile pe strada Nicopole, susțin ploieștenii care locuiesc în zonă. Oamenii și-au lăsat tomberoanele la poartă, în speranța că operatorul își va îndeplini atribuțiile. 

Scandalul privind activitatea operatorului de salubritate la Ploiești a atins apogeul. Se fac demersuri pentru rezilierea contractului iar, în acest timp, Rosal nu mai colectează de deloc în anumite zone.

 

Este și cazul străzii Nicopole, unde ploieștenii așteaptă în zadar, cu tomberonul la poartă, mașinile operatorului.

Vă reamintim că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova a cerut rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Rosal!

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care este și președinte ADI Deșeuri, a declarat, în 22 octombrie, pentru Ziarul Incomod, că a fost consemnată a treia abatere de la contract din partea Rosal.

“Deja situația este din ce în ce mai rea. Iarăși au fost deficiențe în colectarea gunoiului și din ce am înțeles au avut toată săptămâna probleme cu rampa de gunoi, unde nu și-au achitat taxele pentru depozitare. N-au mai colectat deloc. Noi am primit toate sesizările de la cetățeni și le-am făcut a treia notificare care este motiv de reziliere și am contactat avocatul să începem demersurile”, a declarat Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here