fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO. Drumul județean care face legătura între Lapoș și Sângeru este într-o stare deplorabilă

Citește Și

- Advertisement -

Drumul Județean 235, care face legătura între Lapoș și Sângeru, este într-o stare deplorabilă! Pe drum s-au format adevărate cratere, greu de ocolit de către șoferii care tranzitează drumul.

Oamenii care locuiesc în zonă au sesizat situația și spun că cer autorităților să ia măsuri. Culmea, situația a fost sesizată pe Facebook inclusiv de un consilier local PSD din Lapoș, care voia probabil ca astfel să îl atace pe primarul PNL al comunei, Dumitru Țârlea. Consilierul local Marius Udrea a pierdut, însă, din vedere, că reabilitarea drumurilor județene intră în atribuțiile Consiliului Județean Prahova, care este condus de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader. Astfel, prin postarea sa consilierul local a atacat chiar conducerea partidului din care face parte (foto dreapta).

- Advertisement -

Vezi mai jos galerie foto cu starea drumului județean 235:

- Advertisement -

6 COMENTARII

    • Având în vedere comentariul dumneavoastra de mai sus si tinand cont de atribuțiile pe care le aveti in calitate de Consilier Local, reprezentant al cetatenilor din Lapos in Consiliul Local, as ruga redactia Incomod sa va solicite sa prezentati raportul dumneavoastra de activitate pe anul 2018. Din acesta ar trebuii sa reiasa si demersurile legale pe care le-ati inteprins pentru rezolvarea acestei probleme. Si a altora, in interesul comunității!

  1. Inteleg ca avem o tara draguta cu gropite-n obrajori insa indiferent de partid macar sa se faca ceva daca chiar va ganditi la oamenii din comuma si nu numai.

  2. Domnule Marius Udrea, spune dumneata, cititorilor Incomod, ce ai facut, in calitate de consilier, fiind reprezentantul cetățenilor în forul local, in problema cu drumul judetean? Oamenii te-au votat sa fi consilier local nu fotograf sau comentator!
    Rolul unui ales local nu e să filmeze. Ci sa faca demersuri legale. Sa aibe initiativa in a rezolva problemele localnicilor. La cate proiecte in interesul cetățenilor esti inițiator?

  3. Ce nu înțelegeți. Domnul Marin(Marius) Udrea il poate face varza oricand pe actualul primar. A luat atitudine! Bravo lui! Lucru pe care viceprimarul Barbu nu a făcut! Nu-l mai judecati. In comuna este cunoscut ca #rezist…si merita! E bun! Sa ne lase Câțu frate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta