După articolul ACESTA, deputatul Răzvan Prișcă, ales pe listele din Prahova, care și-a deschis la începutul mandatului cabinet parlamentar în Zalău, a reacționat. În cadrul unei conferințe de presă acesta a spus că articolul Incomod este o jignire la adresa prahovenilor, el în calitate de deputat stând de vorbă cu peste 100 de prahoveni. Acesta a menționat siteul Camerei Deputaților unde apare adresa cabinetului său din Prahova. Care cabinet este situat pe strada Basarabilor la nr. 14, mai exact fostul sediu PDL Prahova, transformat în sediu PNL după fuziunea celor două partide.

Ei bine, noul PNL are teoretic trei sedii. Cel județean de pe strada Mihail Kogălniceanu, cel local de la blocul cu șapte etaje (tot fost sediu PDL) și cel de pe strada Basarbilor (mai avea unul pe strada Gheorghe Lazăr, dar nu mai știu exact dacă îl mai are).

Problema care apare aici este că acel sediu de pe Basarabilor n-a mai fost folosit cam de când cu fuziunea dintre PNL și PDL. Adică, mai pe românește spus, este închis. Să fi ținut deputatul Prișcă audiențele în curtea sediului prin sărire de gard? Sau o fi având cheie de la poartă și intră și iese când dorește? Ciudată și grea problemă.

Dar, după câteva minute de gândire, ne-am dat seama unde ține de fapt deputatul Prișcă audiențele. Fix pe strada Vasile Lupu. Da, în față la poliție. De fapt acele cozi despre care greșit se știe că erau la înmatriculări, reprezentau sutele de prahoveni veniți în audiență la deputatul Răzvan Prișcă. Și la cât de mulți sunt în fotografie, se pare că deputatul nostru are mai mult succes decât la Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here