fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO Fântână arteziană din Ploiești, vandalizată

Citește Și

- Advertisement -

O fântână arteziană din Bariera București, în zona de sud a Ploieștiului, a fost vandalizată (foto jos). În ultima perioadă, SGU a atras atenția asupra acestui fenomen de mai multe ori, după ce mai multe obiecte de mobilier stradal au fost distruse.

Societatea trage din nou un semnal de alarmă și le solicită celor care văd astfel de fapte să sesizeze autoritățile:

- Advertisement -

„Societatea noastră revine cu solicitarea adresată tuturor ploieștenilor de a da dovadă de civism, prin sesizarea actelor de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

Totodată, societatea noastră solicită părinților minorilor să supravegheze, mult mai atent, comportamentul acestora din urmă, pentru a preveni vandalizarea fântânilor arteziene, prin aruncarea cu pietre în elementele componente ale acestora.

În acest sens, vă prezentăm câteva imagini ale fântânii arteziene din zona Bariera București ale cărei elemente au fost vandalizate, la scurt timp după intervențiile echipelor noastre.”, a transmis SGU într-un comunicat de presă, alături de imaginile de mai jos:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta