Un bărbat în vârstă de 47 de ani și-a ucis soția, luni dimineață, cu zeci de lovituri de cuțit. Femeia a fost atacată în somn, iar crima s-a petrecut de față cu mai mulți copii. Agresorul a vrut să-și pună capăt zilelor când și-a dat seama ce a făcut. Bărbatul se află în spital sub paza polițiștilor.
Crima s-a petrecut, luni la la ora șase dimineața, în satul Mărgineni din comuna prahoveană Filipeștii de Târg, iar totul s-a întâmplat pe fondul geloziei.
Victima, Florina Nica (42 de ani) se întorsese din Spania unde fusese angajată la o fermă de căpșuni. În această dimineață trebuia să se întoarcă la muncă și avea deja biletul de avion cumpărat. Soțul său, Marian Nica (47 de ani) lucra și el tot în străinătate, dar în Anglia.
Bărbatul era gelos și nu mai voia s-o lase să plece în străinătate pe soția sa. Bănuia că are o relație extraconjugală.
Se certau de două săptămâni, spun cei care au asistat la desele scandaluri dintre Marian și Florina, dar nimeni nu se aștepta ca disputele dintre soți să se finalizeze cu o crimă.
Sâmbătă au mers împreună la un botez, iar când s-au întors păreau că se înțeleg.
Femeia s-a dus să se culce, iar agresorul a atacat-o în somn.
Arma crimei a fost un cuțit de bucătărie, iar pe corpul victimei au fost găsite zeci de lovituri, care au început în zona gâtului, au continuat spre inimă și apoi spre picioare.
După săvârșirea crimei, Marin a vrut să-și pună și el căpăt zilelor. Cu același cuțit s-a înjunghiat în zona abdomenului. Rana a fost una profundă, cu eviscerație și cu hemoragie abundentă.
Plin de sânge, bărbatul a fugit pe ulițele din sat și s-a refugiat în casa rudelor sale unde a început să strige după ajutor.
Fiica celor doi a descoperit cadavrul mamei într-o baltă de sânge și a sunat și ea la 112, sperând că medicii vor mai putea face ceva.
Echipajul de la Ambulanță, ajuns la fața locului, a constatat decesul femeii, dar în momentul în care au vrut să se retragă de la caz au fost solicitați de localnici să acorde primul ajutor și bărbatului care agoniza pe stradă plin de sânge. Acesta a fost stabilizat și dus la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești unde a și rămas internat, dar sub paza polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here