Un cititor ne-a trimis două fotografii realizate vineri, 19 iulie, la garajul operatorului de salubritate Rosal din cartierul Bereasca, imagini în care se vede cum într-un depozit se află un morman de deșeuri, adevărat focar de infecție. Reamintim că societatea Rosal a mai fost amendată în trecut de Garda de Mediu Prahova pentru depozitarea gunoaielor la garaj.

Persoana care ne-a trimis imaginile spune că în respectivul depozit erau amestecate atât deșeuri reciclabile, cât și deșeuri menajere. În imagini se observă și saci verzi și albaștri pe care Rosal îi folosește pentru colectarea deșeurilor rezultate din măturatul stradal. De altfel, potrivit unor surse, ar fi o practică obișnuită pentru Rosal și RASP să confirme măturatul stradal, deși activitatea presupune și ridicarea acestor saci, însă în realitate sacii sunt lăsați pe stradă și ridicați în timpul nopții, când primăria este facturată din nou pentru ridicarea acelorași deșeuri, a doua oară fiind considerat deșeu stradal care este plătit de primărie către Rosal cu 300 lei tona.

Potrivit surselor, sacii și gunoaiele care se văd în imagini ca fiind în depozitul Rosal în realitate sunt băgați în benele mașinilor care merg la ridicat gunoaiele de pe domeniul public, apoi este facturat din nou către primărie ca și cum ar fi fost ridicat de pe străzi.

Reamintim că primarul Adrian Dobre a anunțat că a depus o plângere penală la Poliția Prahova pentru furtul banului public de către Rosal, cu girul RASP, care confirmă lucrările fictive pe care Rosal susține că le prestează.

Citește mai multe detalii despre acuzațiile din plângerea penală aici!

Vezi mai jos imaginile de la garajul Rosal:

1 COMENTARIU

  1. Problema gunoiului a devenit cotidiana, vreau sa va trimit si eu imagini cu tone de gunoi in cartier nord, Ploiesti respectiv Al Crizantemelor. Am facut mai multe reclamatii. vin odata la o luna si iau gunoiul de pe jos.Primaria si Politia locala nu fac nimic sau mult prea putin, caci nu se vede decat scandal cu Rosalul. Iar noi si copii nostri traim printre gnoaie de vre un an. Daus Cristian 0760445992

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here