Au apărut primele imagini cu criminalul şi victima sa de la Mediaş.

Tânărul care a murit după ce a fost înjunghiat, în fața unui club din Mediaș, se numește Marius Costăchescu și avea 25 de ani.

Cel care l-a ucis şi a fost prins la Blaj este Rusu Marius (foto stânga). Acesta, care l-a căsăpit pe Marius cu mai multe lovituri de cuțit, fusese eliberat prin decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader – legea recursului compensatoriu.

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul (domiciliat fără forme legale în Mediaş) l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Tânărul atacat a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Este al doilea caz grav de acest gen, în decurs de doar câteva zile, după cel de la Borşa.

La Borşa, atât criminalul (Gheorghe Timiş), cât şi victima (Florin Danci, zis Tioară) au avut condamnări la închisoare, dar au ieşit din arest anul trecut, înainte de termen – eliberare condiționată -, beneficiind de clemența guvernării PSD-ALDE. Concret, de recursul compensatoriu promovat de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

În perioada 19 octombrie 2017 – 23 noiembrie 2018, au fost eliberați în baza recursului compensatoriu peste 10.000 de deținuți. Dintre aceștia, 649 au revenit deja în închisori, comițând 188 de crime, violuri și tâlhării. Datele reies dintr-un răspuns oficial comunicat deputatului PNL Florin Roman de Ministerul Justiției.

sursa: ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here