Deranjată de faptul că Ziarul Incomod a publicat o fotografie trimisă de un cititor în care ea apare fără mască în campania electorală, Mihaela Duță, fost subprefect și actual candidat independent la Camera Deputaților, a postat un drept la replică pe pagina de Facebook pe care se promovează ca politician.

Doamna Duță acuză Ziarul Incomod că a intrat în “registrul Paparazzi” și susține că a fost fotografiată când ieșea din mașină, chiar înainte de a-și pune masca.

Reamintim că purtarea măștii astfel încât să acopere nasul și gura este obligatorie, prin lege, în toate spațiile deschise. Iar un posibil viitor parlamentar ar trebui să fie un exemplu.

Doamna Duță spune, în postarea de mai sus, că fotografia realizată de cititorul nostru este tendențioasă și dă asigurări:

Nu aș pune pe nimeni în pericol si am decența si rațiunea de a nu mă pune nici pe mine. Am coborât, am facut un pas, eram singură, aveam masca pregatită pe care am pus-o imediat în preajma celor de la stand“.

Cu mască? Mai mult fără! 

Fosta subprefectă de Prahova a postat mesajul pe pagina de Facebook pe care se promovează ca politician.

Incredibil, deși susține contrariul, doamna Duță apare cu masca pe bărbie, în multe dintre fotografiile postate ieri chiar pe pagina dânsei de Facebook!

Și aici, tot paparazzi, nu?

Iată câteva capturi foto pe care le-am extras dintr-un colaj publicat de Mihaela Duță

După cum se observă, doamna apare cu gura și nasul descoperite și în prezența persoanelor în vârstă, cele mai vulnerabile odată infectate cu noul coronavirus.

Iar cei mai mulți dintre oamenii simpli cu care discută poartă masca regulamentar.

În luna aprilie, Mădălina Duță – atunci subprefect în funcție – a fost în centrul unui scandal la nivel local. Pensiunea deținută de fiica ei a fost printre primele care au luat persoane în carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here