Gestul unui bătrân la vederea militarilor în cadrul unei misiuni umanitare ar putea deveni simbolul victoriei în lupta cu noul coronavirus. În timp ce bătrânul aplauda în urma salutului militarilor, una din fotografiile în care a fost surprins îl arată cu mâinile împreunate, deasupra capului. Militarii din Ploiești au considerat că gestul ar putea deveni un simbol al victoriei oamenilor în această luptă.

“Suntem împreună! Două cuvinte simple ce pot fi cheia unei mari victorii dacă sunt înțelese!

În această perioadă vorbim tot mai des despre distanțare socială, separare fizică, evitare a interacțiunii… (într-adevăr concepte ce diminuează efectul devastator al noii temeri globale)… însă cred că este cazul să ne amintim și de partea de unitate… practic singurul concept ce a funcționat în toate marile victorii ale istoriei.

Zilele trecute, în cadrul unei misiuni umanitare întreprinsă în județul Iași de către Brigada 15 Mecanizată “Podu Înalt”, unde mai multe persoane defavorizate s-au bucurat de unele alimente oferite, a fost imortalizat într-o poză gestul unuia dintre bătrâni.

În urma salutului milităresc oferit de echipa armatei s-au primit aplauze, astfel fiind surprins într-o fotografie un semn ce poate deveni simbolul ce ne poate aduce victoria în această luptă din zilele noastre. Această împreunare a mâinilor deasupra capului poate reprezintă pe de-o parte unele mulțumiri concretizate în aplauze și pe cealaltă parte imaginea unității!

Și mai important este că această formă de manifestare ce o putem transmite de la unul la altul ne va putea aduce aminte de proveniența acesteia: un gest nobil transformat în recunoștință!

Începem din Ploiești prin transmiterea acestui gest simbolic al unității și facem apel la toți românii… să țină capul sus.

În această luptă avem eroi, avem ajutoare pentru eroi și avem persoane ce au nevoie și de ajutoare și de eroi! În orice categorie te-ai afla trebuie înțeles un singur lucru… vom reuși doar împreună!

Haideți să ridicăm cu toții mâinile și să strigăm: “Suntem împreună… pentru că doar împreună putem reuși!”.

Capul sus, România!”, scrie pe pagina de facebook Baza 2 Logistică “Valahia”.

Suntem împreună! Două cuvinte simple ce pot fi cheia unei mari victorii dacă sunt înțelese! În această perioadă vorbim…

Posted by Baza 2 Logistică "Valahia" on Saturday, April 18, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here