Ziarul Incomod continuă campania “HAI SĂ SCĂPĂM ORAȘUL DE GUNOAIE”. Cititorii noștri ne-au trimis noi fotografii cu zonele mizerabile ale Ploieștiului. 

De la un ploieștean care locuiește în cartierul Malu Roșu, am primit mai multe fotografii în care se vede cum munții de gunoaie au ocupat o mare parte a  trotuar, dar și din stradă.

Un alt ploieștean ne-a trimis o fotografie în care se poate observa cum spațiul verde de pe Șoseaua Nordului a fost transformat în ghenă de gunoi.

Așadar, iată cum arăta miercuri platforma din cartierul Malu Roșu, intersecția străzilor Elevilor cu Pastorilor, dar și spațiul verde de pe Șoseaua Vestului.

 

Campania “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE” are efectele scontate. Vă reamintim că Ziarul Incomod transmite toate problemele semnalate de cititori supervizorului desemnat de Rosal Grup București, pentru remedierea situației.

În cadrul campaniei “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE”, Ziarul Incomod a solicitat atât mărirea numărului de controale RASP care vizează activitarea Rosal și sancționarea operatorului în cazul în care sunt descoperite încălcări ale obligațiilor contractuale, cât și monitorizarea mai atentă a domeniului public, pentru depistarea și amendarea celor care abandonează deșeuri pe spațiul public. 

2 COMENTARII

  1. vrei sa scapi orașul de gunoaie???!!! mergi la votare și da jos PSD ALDE și PNL dă-le la mu-e și vei avea un oraș corect și curat poate curând și asfaltat scăpa de mizeria politica scăpa de hoți și de trântori pe bani statului și care au afaceri de milioane de lei cu statul

  2. Vezi ca avem un primar pe nume Dobre, adica o conducere PNL. Daca astia din PNL in frunte cu ,,mandolina,, si cu de-alde Dobre ajung la guvernare ne-am scos.
    Ploiestiul arata ca un oras imbatranit, parasit. Peste tot sunt gramezi de gunoi, parcurile sunt in paragina, strazile pline de gropi.
    Daca iesi seara dupa ora 20 pe strada nu vezi pe nimeni, e pustiu. In schimb, pana spre orele 1-2 noaptea misuna tiganii (era sa le zic romi dar nu merita). Astia sunt principalii vinovati de gunoaiele de pe strada iar primaria si politia locala nu fac nimic. In schimb -cred- li se dau ajutoare sociale la greu. Sa mai vorbim de colectare selectiva ? Nu exista. Suntem la marginea civilizatiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here