fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO. Haos într-o intersecție din Ploiești, din cauză că semafoarele nu funcționează de o lună

Citește Și

- Advertisement -

Este haos la intersecția străzilor Elena Doamna și Traian din Ploiești din cauza faptului că semafoarele nu funcționează de aproximativ o lună! Cititorii ne-au transmis că cele mai multe probleme sunt la orele de vârf, dimineața și după-amiaza, când traficul este intens în zona respectivă.

Contactată de ziarul Incomod, Mihaela Iamandi, directorul Direcției Tehnic Investiții din cadrul primăriei Ploiești, a explicat că este vorba de o avarie și că există un contract de modernizare a intersecției respective, dar nu a oferit alte detalii cu privire la termenul când problema va fi rezolvată.

- Advertisement -

Reporterii noștri l-au contactat și pe primarul Adrian Dobre care a promis că va verifica situația și va reveni cu un răspuns.

„Este una din intersecțiile care intră în cele 13 intersecții care sunt reabilitate total și care au termen de realizare până la sfârșitul anului”, a explicat primarul Adrian Dobre. Întrebat dacă acest lucru înseamnă că este posibil ca semafoarele din respectiva intersecție să nu fie repuse în funcțiune până la finalul anului, edilul-șef a spus că va verifica situația și va reveni cu un răspuns.

Reamintim că Primăria a anunțat săptămâna trecută că au început lucrările de modernizare a sistemului de semaforizare. Intervențiile vizează 13 intersecții și cinci treceri de pietoni din municipiu, valoarea totală ridicându-se la 5.024.653,48 lei pentru un număr de 13 intersecții și cinci treceri pietonale în municipiul Ploiești.

- Advertisement -

Lucrările vor fi executate de către S.C. ALTIMATE S.A. București, în baza contractului nr. 20204/02.10.2018 având ca obiect  “Lucrări de upgrade a sistemului de semaforizare pentru un număr de 13 intersecții și 5 treceri pietonale în municipiul Ploiești”, a anunțat municipalitatea.

În baza aceluiași contract, la finalul anului trecut, la mai multe treceri pentru pietoni din Ploiești au fost montate semafoare noi, care pot fi acționate printr-un buton de pietonii care așteaptă să traverseze.

Proiectul de modernizare a semaforizării în mai multe puncte din Ploiești există încă din 2016, însă abia anul trecut s-au găsit bani pentru o asemenea investiție.

Vezi mai jos imagini din intersecția străzilor Elena Doamna și Traian, unde semaforizarea nu mai funcționează:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta