fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

FOTO Ied salvat dintr-o canalizare dezafectată din Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Un ied a fost salvat după ce a căzut într-o canalizare dezafectată unde a stat întreaga noapte.

S-a întâmplat în orașul Vălenii de Munte, unde un localnic a venit puțin după ora 7 la detașamentul de pompieri pentru a-i ruga să îl ajute, spunându-le că un ied a căzut încă de cu o seară înainte într-o canalizare dezafectată și nu a reușit cu niviun chip să-l scoată de acolo.

Salvatorii nu au stat pe gânduri, au anunțat imediat dispeceratul ISU Prahova cu privire la intervenția ce avea sa aibă loc și au pornit către strada Berevoiești, unde iedul aștepta să fie salvat.

- Reclamă -

Au urmat 5 ore de efort susținut al pompierilor, alături de cei veniți în sprijin, pentru salvarea animalului, care era extrem de înspăimântat, riscând ca în scurt timp să ajungă la epuizare.

Au fost săpate peste 5 gropi pentru a putea ajunge la ied, pe o suprafață de aproximativ 50 m. În cele din urmă, eforturile au avut rezultat și au reușit să il extragă.

A fost predat proprietarului, este sănătos și s-a întors la turma din care făcea parte.

- Reclamă -

Felicitări colegilor care au înțeles că orice viață are preț și că niciun efort nu este prea mare atunci când binele primează.

Mulțumiri Primăriei Gura Vitioarei care a venit în sprijin cu excavatorul.”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Imagini de la intervenție:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...