Update 06.15: În salonul în care se manifesta incendiul erau doar 2 pacienți (cei care au decedat). Pe secție mai erau 19 pacienți, 16 au fost evacuați , 3 au refuzat transportul.

Update 06.11: O infirmiera a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafața corpului. Acesteia i-a luat foc halatul. A fost transportata la spitalul Floreasca, din București.

Update 06.02: La spitalul Movila a ajuns și șeful DSU, Raed Arafat. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, se află, de asemenea, la fata locului.

Update 05.45:  Cei doi pacienți care au murit aveau 74, respectiv 75 de ani. 18 pacienți de la Movila au fost mutati la Spitalul Județean.

Stirea initiala: Un incendiu a izbucnit în aceasta dimineața la spitalul Movila din Ploiesti, spital suport covid.

Potrivit ISU Prahova, doi pacienți au murit.

Incendiul de manifesta la parter pe o suprafață de 20 mp, fără flacără cu degajare de fum.

La ora 04.36 a fost pus în aplicare Planul Roșu Județean. 20 de au fost evacuați. La fata locului au fost mobilizate 6 autospeciale de lucru cu apă și spuma, 1 desc și 20 ambulante smurd și saj cu 57 de pompieri militari.

 

2 COMENTARII

  1. […] Un incendiu a izbucnit, joi, 11 noiembrie, la parterul spitalului suport COVID Movila din Ploiești. Din primele informații, doi pacienți au murit, iar alți 18 au fost evacuați. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție, iar secretarul de stat Raed Arafat a ajuns la locul tragediei, potrivit portalului local Ziarul Incomod. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here