UPDATE

UPDATE

Victimele, doi bărbați de 59 ani și 64 de ani, care prezintă arsuri de gradul 3 și 4 pe 60%, respectiv 70 %, au fost transportați la UPU Ploiești.

UPDATE

Noi imagini furnizate de ISU Prahova:

UPDATE

Potrivit ISU Prahova, în apropierea halei sunt depozitate trei tancuri  în care se află 20 tone de combustibil. Se acționează pentru răcirea acestora.

UPDATE

Potrivit ISU Prahova, doi bărbați au suferit arsuri de gradul trei și patru pe 80% din suprafață corporala. Sunt asistați medical.

Imagini furnizate de ISU Prahova

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incendiu puternic în Prahova. Potrivit primelor informații furnizate de ISU Prahova, o stație de prelucrare produse petroliere și uleiuri a fost cuprinsă de flăcări luni seară.

Stația se află în comuna Colceag, satul Inotești. La fața locului au fost mobilizate treu autospeciale de stingere și o ambulanță.

”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inotești, localitatea Colceag. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, trei autoturisme și un autotren. Din nefericire, sunt și doua victime cu arsuri. La fața locului au fost mobilizate șase autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here