Un incendiu violent a izbucnit azi noapte în jurul orei 00:28 la o locuință particulară, ulterior propagându-se cu repeziciune și la cea de-a doua anexă gospodărească, din localitatea prahoveană Cosminele.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință pe o suprafață de aproximativ 180 și 70 mp la cea de-a doua anexă.
La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

21 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Pompierii militari au acţionat timp de aproximativ cinci ore pentru stingerea incendiului, respectiv pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Imagini furnizate de ISU Prahova:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here