SC HALE şi PIEŢE SA organizează în perioada 27 septembrie – 10 octombrie 2018, a XVII-a ediţie a „Târgului de Toamnă” in incinta parcului Toma Socolescu de lânga Halele Centrale.

Acest eveniment, care a devenit tradiţie în municipiul Ploieşti, oferă posibilitatea achiziţionării produselor de sezon, precum şi ocazia de a petrece momente de relaxare cu pastramă, must şi vin din podgoriile prahovene şi nu numai, în acorduri de muzică populară.

În zona parcului Toma Socolescu vor fi amenajate 60 de locaţii pentru expunerea şi comercializarea produselor tradiţionale, legumelor şi fructelor, produselor apicole, produselor de panificaţie şi patiserie, mustului, vinului, ţuicii şi dulceţurilor şi produselor artizanale.

Deasemenea vor fi amenajate 5 locaţii/terase destinate alimentaţiei publice de tip restaurant.

1 COMENTARIU

 1. Am fost si eu chiar astazi prin targul de toamna din centru si sunt profund dezamagit!In fiecare an tot sper ca o sa se mai schimbe ceva . Da’ de unde !! Asa-zisii producatori de la standurile cu legume si fructe sunt ca in fiecare an aceiasi tarabagii,cativa tarani si multi samsari din piata centrala,pretinzand ca sunt producatori si care-si vand marfa la preturi cam piperate.Unde or fi producatorii adevarati nu stim , probabil ca nu au loc de impostori.Ce vremuri si tot ca pe vremuri Bibicule!!
  Dezamagit de imaginea de ansamblu am hotarat sa mananc ceva de la gratarele instalate pe platoul central. Mi-a sarit in ochi “Carul cu mici” ,un gratar imens care imprastia un fum ce atragea toti pofticiosii asa ca m-am asezat la rand si am cumparat si eu traditionalii mici ,pai altfel cum nene Iancule?! Aveam o pofta!!!
  Cand colo, ce sa vezi?! Mesele si bancile de sub corturile terasei special amenajate pentru clientii targului erau foarte murdare , unsuroase de-a dreptul, caini vgabonzi care umblau printre mese. cosurile de gunoi lipsind cu desavarsire la aceasta terasa improvizata. Pai spuneti si dv., sa nu -ti stea micii-n gat dom’ primar ?

  Eu cu cine votez?

  Hai noroc si la mai mare , ce actual e Caragiale !
  Ca la noi ca la Ploiesti, nicaieri nu mai gasesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here