fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

FOTO – Lucrările la centrul de radioterapie oncologică din Ploieşti intră în linie dreaptă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Trecut prin mai multe întârzieri şi la un moment dat ameninţat cu pierderea finanţării, proiectul de construire a unui laborator de radioterapie oncologică în Ploieşti se apropie de final. Primăria a anunţat astăzi aducerea unui punct de transformare necesar pentru racordarea la reţeaua electrică.

Noul centru de radioterapie este construit în incinta Spitalului Municipal Ploieşti. Construcţia e derulată de Primărie, iar aparatura medicală e asigurată de Ministerul Sănătăţii, printr-un program cu bani de la Banca Mondială.

Început în mandatul trecut, proiectul a suferit mai multe amânări, în 2021 ajungând chiar în situaţia de a pierde finanţarea pentru aparatura medicală. Ulterior, în toamna aceluiaşi an, Primăria anunţa că proiectul îşi va menţine finanţarea şi că termenul de finalizare a fost fixat pe 31 decembrie 2024.

- Reclamă -

Astăzi, municipalitatea a anunţat pe pagina oficială de Facebook că au loc lucrările pentru racordarea la reţeaua electrică, publicând şi mai multe fotografii din momentul aducerii punctului de transformare.

„Aducerea la Spitalul Municipal Ploiești a unui punct trafo, PTAB, care va fi folosit pentru racordarea la energie electrică a clădirii cu destinația «Laborator de Radioterapie cu Energii Înalte». Între Municipiul Ploiești și Distribuție Energie Electrica Romania S.A. a fost încheiat contract de racordare având ca obiect serviciul de proiectare și totodata execuția lucrărilor, fiind aprobată o putere maximă simultan absorbită de 320 kW”, se arată în mesajul care însoţeşte galeria foto.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img