Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii realizate marți dimineață, 12 iunie, în zona Podul Înalt, cu o străduță despre care spune că este mai mereu plină de gunoaie. Este vorba despre o alee care face legătura între strada Gh. Gr. Cantacuzino și Aleea Strejnic. Cititorul spune că vina este în egală măsură a operatorului de salubritate, care nu ia gunoaiele de acolo, și a oamenilor care aruncă deșeurile aiurea.
“Operatorul nu își face treaba, oamenii aruncă gunoiul acolo din nesimțire. Gunoiul stă acolo de cel puțin cinci zile, eu am fost plecat și nu știu dacă e de mai multe zile. Când m-am întors am văzut minunăția, dar nu este prima dată, am văzut de mai multe ori așa. Scârbit de situație, am făcut câteva poze. Este o străduță între Cantacuzino și Aleea Strejnic, înainte era o farmacie acolo. Acolo nu este ghenă de gunoi, dar cei de la salubritate vin să ia gunoiul de la blocul cu 10 etaje (unde este ușa). Și lumea dacă știe acest lucru, aruncă în nesimțire gunoiul acolo, le e lene să mai meargă câțiva pași până la stația de taxiuri, unde este amenajată o ghenă. Poate ar fi o idee să se monteze o cameră de la poliție, iar cine aruncă să fie amendat. Sau să patruleze mai des în zonă Poliția Locală sau Jandarmeria. Sper să se ia măsuri ca oamenii să nu mai arunce gunoiul acolo. Se presupune că sunt oameni care au o educație cât de cât, care trăiesc în oraș, ți se face lehamite…”, ne-a scris cititorul.
Ziarul Incomod solicită autorităților să ia măsuri în acest caz, nefiind prima dată când ploieștenii se plâng că în oraș sunt zone unde gunoaiele zac pe străzi, fără a fi strânse de operatorul de salubritate care are contract pentru a face curățenie pe căile publice.
Iată mai jos imaginile trimise de acesta:

1 COMENTARIU

  1. veniti sa vedeti un adevarat focar de infectie pe marginea răului Dâmbu, si langa calea ferată( in spatele străzilor Doaga si Namoloasa) , pe strada Doaga nu există decat 3 guri de canalizare iar dupa fiecare ploaie , strada se umple de apa , sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here