fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

FOTO. Mediurg a blocat abuziv locuri de parcare din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Mediurg a blocat abuziv locuri de parcare pe strada Miciurin din Ploiești, la câțiva metri de Bulevardul Independenței! Două locuri de parcare de pe stradă sunt blocate de cadre metalice pe care au fost agățate cartoane pe care scrie „REZERVAT MEDIURG”.

Reprezentanții Societății de Gospodărire Urbană spun că Mediurg a depus solicitare pentru respectivele locuri de parcare, dar că până la ora actuală cererea nu a fost aprobată, astfel că societatea blochează abuziv locurile de parcare.

- Reclamă -

„Au avut o solicitare care a fost discutată în Comisia de Siguranță și Circulație a municipiului Ploiești, s-a discutat pe aceasta, nu li s-a atribuit deocamdată acest drept, este doar o propunere, dar momentan nu au acest drept să blocheze aceste locuri. Au acord de principiu al comisiei, dat spre studiu, dar nu au deocamdată un acord legal. Noi deocamdată nu avem niciun drept acolo, strada Miciurin într-adevăr s-a dat spre administrare SGU ca parcare publică cu plată, este o stradă dată spre amenajare pentru parcare publică cu plată”, a explicat Cristian Șchiopu, persoana care a preluat atribuțiile directorului SGU Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut