Mai multe calupuri de mezeluri ce par a fi alterate sunt oferite spre vânzare de către supermarketul Profi din Malu Roșu!

Un cititor a sesizat faptul că în vitrina frigorifică a supermarketului Profi sunt mezeluri alterate.

Iată mai jos două imagini realizate de cititor în seara zilei de luni, 29 octombrie 2018:

Reporterii ziarului Incomod au solicitat un punct de vedere din partea supermarketului Profi, iar acesta va fi publicat în măsura în care acesta va fi emis.

Ce spune Profi:

“Siguranta alimentara este o prioritate pentru magazinele noastre. Cata vreme un produs se afla in termen de valabilitate si este mentinut la temperatura recomandata de producator, el nu se altereaza si, implicit, nu afecteaza siguranta alimentara. Din imaginea prezentata de dumneavoastra rezulta ca persoana de curand angajata care lucreaza la vitrina asistata nu a folosit feliatorul, asa cum prevad procedurile PROFI, ci a tait produsul cel mai probabil cu un cutit, deteriorand ambalajul protector pe o suprafata mai mare decat este normal si expunandu-l la aer. In aceasta situatie, produsul s-a oxidat partial, devenind mai putin atractiv din punct de vedere comercial dar nefiind un pericol pentru sanatate. Angajata care s-a abatut de la procedura va fi reinstruita. Daca, in ciuda numeroaselor noastre controale care includ pana si mystery shoppers, cititorii dumneavoastra poate mai observa astfel de abateri accidentale, ii invitam sa le prezinte direct sefului de tura astfel incat sa fie remediate pe loc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here