Primăria Băicoi a adus noi dotări importante Spitalului Orășenesc Băicoi! Este vorba despre mai multe echipamente, dintre care cele mai importante sunt un Ecograf multifuncțional Samsung și un analizator automat de imunologie – Minavidas. Aparatele au costat 252.900 lei fără TVA, respectiv 300.951 lei cu TVA.

Spitalul din Băicoi a primit și alte dotări, cum ar fi un negatoscop încastrat pentru sala de operații, un laparoscop, un pistol pentru biopsie automatic, o combină cu două canale, o lampă bactericidă, un aparat de radioterapie, unul de mecanoterapie și unul de fizioterapie, valoarea acestora fiind de 200.000 lei.

“Fondurile pentru aceste dotări le-am obținut de la Ministerul Sănătății. De asemenea, am asfaltat curtea spitalului și am amenajat o parte din zona verde. În plus, am depus un proiect european prin care vom achiziționa aparatură, tot pentru spital, în valoare de 8 milioane de lei. Ne dorim ca în scurt timp spitalul din Băicoi să devină un spital european, care să concureze cu spitalele private din România.”, a declarat primarul orașului, Marius Constantin, pentru ziarul Incomod.

Vezi mai jos imagini cu aparatura achiziționată și curtea spitalului, după ce a fost asfaltată:

Așa arăta curtea spitalului înainte de asfaltare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here