O crimă a fost sesizată, marți, în jurul orei 17.00, prin sistemul de urgență 112. Polițiștii au fost anunțați că o femeie a fost gasită decedată, în locuința sa, situată în sectorul 3 al Capitalei.

Victima – sursa foto: evz.ro

Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că femeia omorâtă (foto stânga), cel mai probabil, în bătaie, are în jur de 50 de ani și locuia în Cartierul Titan.

Oficiali din Poliția Capitalei au transmis că victima prezintă mai multe semne de violență la nivelul corpului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, precizează Poliția Capitalei.

Cadavrul este transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării necropsiei.

Lulu Șerban – sursa foto: evz.ro

Conform unor surse judiciare, criminalul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Este vorba despre Lulu Șerban (foto dreapta), de 51 de ani, soțul femeii. El a fost depistat la granița in judetul Teleorman. Ucigașul este recidivist. Ucigașul de neveste! Individul și-a omorât și fosta sotie in anul 1995.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un mandat de retinere, pentru 24 de ore, pe numele criminalului pentru omor calificat, in stare de recidivă, asupra unui membru de familie. Oficiali din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit că cea a doua soție ucisă se numea Rodica Șerban.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here