fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

FOTO – O fântână arteziană din Ploiești s-a umplut cu spumă. SGU reclamă că apa a fost „contaminată cu substanţe necunoscute”

Citește Și

- Reclamă -

SGU Ploiești, societatea municipalității care se ocupă de fântânile arteziene din municipiu, reclamă că fântâna de lângă Galeriile Comerciale a fost „vandalizată” de autori necunoscuţi, după ce s-a umplut cu spumă.

Conducerea SGU tratează foarte serios gestul și face apel la spiritul civic al ploieștenilor, sugerându-le să alerteze Poliția Locală dacă sunt martori la astfel de gesturi.

- Reclamă -

„Prin eforturi susținute, angajații societății noastre continuă activitățile de întreținere a fântânilor arteziene din oraș, în scopul de a asigura buna funcționare a acestora și a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simț, care vandalizează aceste obiective, chiar și la scurt timp după repararea lor”, a menţionat SGU Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis marţi.

FOTO şi VIDEO – Imagini spectaculoase de la redeschiderea fântânilor arteziene din Ploieşti

„În imaginea atașată, vă prezentăm aspectul fântânii arteziene din zona fostelor Galerii Comerciale, după contaminarea apei cu substanțe necunoscute. Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954)”, se mai arată în comunicat.

- Reclamă -

Pe rețelele de socializare, reacțiile au fost împărțite, mulți internauți sugerând că gestul nu e chiar atât de grav pe cât reclamă SGU, în timp ce alții cer ca autorul sau autorii să fie identificați pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă și sancționați contravențional.

FOTO: Fântânile arteziene din Ploiești, vandalizate. Apa, acoperită cu spumă

Un astfel de gest a fost reclamat și în iunie 2022.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...