O fântână din Ploiești a fost vandalizată, în bazinul acesteia fiind aruncate pietre de diferite dimensiuni, care au dus la blocaje majore în funcționarea acesteia.

Este vorba de fântâna arteziană din zona B-dul Republicii. În imaginile atașate mai jos se poate observa cum mai multe persoane au aruncat pietre în bazinul ei, fără a se gândi că acest gest va duce la blocarea sau distrugerea acesteia.

De asemenea, pe suprafața antitraumă a locului de joacă din Cartierul Mihai Bravu a fost depozitat gunoi, deși locul a fost recent modernizat:

Iată comunicatul de presă transmis de SGU Ploiești în urma acestor fapte:

“În detrimentul eforturilor SGU Ploiești SRL de a imprima un aspect plăcut obiectivelor administrate, încă există persoane lipsite de civism care vandalizează elementele din componența acestora.

În imaginile atașate, vă prezentăm o parte din consecințele vandalizării fântânii arteziene din zona B-dul Republicii, în bazinul căreia au fost aruncate pietre de diferite dimensiuni, generând blocaje majore în funcționarea acesteia și depozitarea de gunoi pe suprafața antitraumă a locului de joacă din Cartierul Mihai Bravu, recent modernizat de către municipalitate.

Pe această cale, revenim cu apelul nostru la civism și solicităm tuturor cetățenilor să sesizeze actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here