O fată de 11 de ani  este căutată de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici, după ce a dispărut de acasă în cursul nopții de marți.

Abandonată de către mama sa, o femeie din Republica Moldova, copila, care avea grijă acum și de cei doi frați ai săi de doi și nouă ani, a lăsat un bilet de adio în care le transmite părinților că o să plângă la mormântul său.

Stare de alertă în județul Vaslui, după ce o copilă de 11 ani a lăsat un bilet de adio și a dispărut de la domiciliu. Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici, coordonați de către prefectul județului, desfășoară căutări în zona localității Bălteni, acolo unde fata locuiește împreună cu tatăl său și cei doi frați de doi și nouă ani, de care avea grijă după plecarea mamei sale de acasă.

 Tatăl fetei a spus polițiștilor că fiica sa a adormit în cursul serii de marți, în jurul orei 20.30, împreună cu cei doi frați ai săi, iar puțin după miezul nopții a constatat lipsa acesteia.

”După dispariție, în locuință a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei sale”, a declarat, miercuri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În biletul de adio lăsat în casă, copila le transmite părinților că o să vină să plângă la mormântul său, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul celor care desfășoară activități de căutare.

Din câte se pare, fata este afectată de plecarea mamei sale, o femeie din Republica Moldova, care și-a abandonat cei trei copii încă de pe 4 iunie. Atunci, femeia i-a transmis soțului său că nu va mai reveni după ce bărbatul o mai adusese o dată acasă din țara vecină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here