Ploieșteni care locuiesc în zona de vest a Ploieștiului se plâng că apa care curge la robinet miroase urât și atunci când este fiartă rămâne un reziduu alb pe recipient. Mai mulți oameni au spus că au observat acest lucru și au postat fotografii în acest sens pe grupul de Facebook Stop Poluării orașului Ploiești.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Veolia Energie și Apă Nova Ploiești, iar Veolia a emis marți, 8 ianuarie, următorul punct de vedere:

“Către redacția Ziarului Incomod,

Ca urmare a solicitării unui răspuns cu privire la înregistrarea de către companie a unor sesizări legate de faptul că apa caldă de la robinet ar avea un miros înțepător, asemănător sulfului, iar oamenii spun ca atunci cand fierb apa de la robinet ramane un praf alb pe recipient, Veolia Energie Prahova și Apa Nova Ploiești menționează următoarele:

Cele două entități ale Grupului Veolia, Veolia Energie Prahova și Apa Nova Ploiești nu au primit nicio sesizare privind calitatea apei (caldă sau rece), de la începutul anului. Apa potabilă furnizată de companie nu prezintă probleme legate de conținutul de sulf. Încurajăm totuși consumatorii să ne ofere adresele lor pentru a putea face verificări suplimentare privind calitatea apei potabile la domiciliu.

Consumatorii, însă, pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova la numărul de telefon 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă) pentru a semnaliza orice nefuncționalitate la nivel de sistem, cu mențiunea de a specifica adresa la care au sesizat nereguli.”, a transmis Veolia Energie.

Vezi mai jos postările de pe grupul Stop Poluării orașului Ploiești cu privire la apa care curge la robinet în zona de vest a municipiului:

1 COMENTARIU

  1. Veolia ia apa direct de la Dumnezeu . E adevarat ca o trece prin nise tevi ( care trebuie amortizate contabil si care mai sint vopsite cind si cind de oameni care trebuie sa manince ) ca sa justifice pretul cerut dar vina o poarta numai Dumnezeu . Nu cereti functionarilor de la Veolia sa fie responsabili ( ca de altfel nici functionarilor din administratia locala ) ; indreptati-va toti impotriva lui Dumnezeu si cereti Lui socoteala …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here