Ploieștenii din cartierul Mihai Bravu reclamă faptul că parcarea publică aflată în zona în care se ridică un nou magazin Lidl este blocată constant de mașini, utilaje și containere ale firmei care se ocupă de construcție. 

Oamenii ne-au trimis fotografii si se plâng că nu mai au unde să-și parcheze mașinile în parcarea publică ce deservește blocurile din zonă.

Ziarul Incomod a trimis o solicitare companiei Lidl pentru un punct de vedere. Reprezentanții acesteia au transmis că vor pune în vedere firmei care se ocupă de șantier să-și desfășoare activitatea doar în perimetrul desemnat.

“Pentru buna desfășurare a lucrărilor la fațada noului magazin Lidl, dar și pentru a evita potențiale deteriorări aduse automobilelor vecinilor noștri, antreprenorul general responsabil de acest proiect a închiriat temporar de la Primăria Municipiului Ploiești o suprafață de teren adiacentă lucrării.

Pentru a ne asigura că lucrările de construcție nu incomodează circulația pe stradă, dar și că utilajele folosite rămân în perimetrul închiriat de la Primărie, vom reinstrui reprezentanții antreprenorului general în acest sens.

Le mulțumim ploieștenilor din vecinătatea viitorului nostru magazin pentru înțelegere și ne pare rău pentru neplăcerile create”, au precizat reprezentanții Lidl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here