Rosal Grup este amenințată cu plângeri penale de ploieștenii revoltați din cauză că operatorul nu-și îndeplinește obligațiile contractuale.

Un ploieștean care locuiește pe strada Leului solicită stornarea facturii pe luna noiembrie și amenință Rosal cu plângere penală pentru “fals, înșelăciune și facturarea unui serviciu neprestat”.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe grupul de Facebook “Stop poluării orașului Ploiești” și are toate șansele să devină virală.

Autorul anunțului a postat factura pe luna în curs și spune că Rosal a colectat deșeurile pe strada Leului o singură dată într-un interval de trei săptămâni, deși conform graficului de colectare, operatorul era obligat să ridice gunoiul de două ori pe săptămână.

Contactat de Ziarul Incomod, autorul postării a precizat că sesizarea a fost transmisă și către Rosal, prin mail. În cazul în care operatorul nu soluționează cererea, clientul se va adresa instituțiilor cu competențe în acest sens.

Foto cu caracter ilustrativ

2 COMENTARII

  1. P.S. Bineânțeles că nu trebuie ,, omişi ” securiştii aceia infecți / spurcați , care alcătuiesc un tot unitar alături de cei anterior succint enumerați.

  2. P.S. Bineânțeles că nu trebuie ,, omişi ” nici securiştii aceia infecți / spurcați care , alături de cei anterior succint enumerați alcătuiesc un tot unitar ( a se citi în dex…şi nu numai , definiția / semnificația completă şi corectă a ,, securistului “…).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here