fbpx
duminică, mai 28, 2023

FOTO Ploieștenii zac cu gunoaiele neridicate din fața blocului

Citește Și

- Advertisement -

UPDATE

Potrivit cititorului, la o oră după ce a fost publicat articolul, angajații societății de salubritate Rosal au venit să ridice gunoaiele de la plarforma de colectare.

- Advertisement -

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un cititor ne-a sesizat faptul că Rosal nu a mai ridicat gunoaiele de la un punct de colectare de pe o stradă din Ploiești, deși prin programul de colectare afișat ar fi trebuit să le ia atât luni, cât și miercuri.

Cititorul spune însă că pe strada General Eremia Grigorescu, la nr. 7, bloc 78, angajații operatorului nu și-au făcut deloc simțită prezența săptămâna aceasta, iar gunoaiele au început să dea pe afară (foto sus).

- Advertisement -

„Rosal a început să o ia razna iar. Program de colectare luni-miercuri-vineri, eu de luni stau cu gunoiul sub nas în condițiile în care plătesc și firmă separat să-mi scoată pubelele afară, că ei (Rosal) oboseau…”, ne-a transmis cititorul în mesaj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta