În sfârşit poliţia a rezolvat cazul unuia dintre cei mai mari criminali în serie din istorie, Robert Pickton, un fermier în vârstă de 68 de ani, de lângă Vancouver, care a ucis 49 de femei, majoritatea prostituate.
Finalizarea cazului a fost posibilă cu ajutorul unui poliţist sub acoperire care a stat cu el în celulă.

Omul s-a destăinuit unui coleg de celulă, de fapt un poliţist sub acoperire, că regretă că nu a ajuns la 50! El a mai spus că le-a transformat pe femeile ucise în carne tocată, profitând de utilajele de la ferma sa de porci, scrie metro.co.uk.

Criminalul a fost prins după ce una dintre victimele sale a reuşit să scape. Femeia a relatat cum a fost răpită şi încătuşată de fermier, care a vrut să îi taie apoi gâtul. În ciuda acuzaţiilor, poliţia nu a reuşit să obţină destule dovezi, astfel că Robert Pickton a continuat să ucidă timp de 4 ani. În final, a fost prins pe baza probelor ADN, fiind condamnat la 25 de ani închisoare.

Citește și EXCLUSIV. O minoră a ajuns la Spitalul Județean după ce a consumat droguri

Potrivit sursei, în ciuda acuzaţiilor victimei, poliţia nu a reuşit să obţină destule dovezi. Pickton a fost lăsat în libertate și a continuat să ucidă timp de patru ani. Victimele erau în general prostituate din zonele sărace ale oraşului Vancouver. Unele dintre victime erau chemate la petreceri la ferma lui, “Piggy Palace”, apoi ucise.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here