Scandal uriaș la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu un polițist în ipostaze pornografice. Omul legii apare în imagini îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov în anus (foto sus).

Imaginile au apărut inițial în ziarul Vremea Nouă din Vaslui și, potrivit publicației, bărbatul din fotografii este polițist în cadrul IPJ Vaslui. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului citate de ziarul Adevărul, polițistul lucrează în cadrul Arestului IPJ Vaslui.

Protagonistul imaginilor apare în două ipostaze diferite şi în cel puţin una dintre fotografii se observă că aceasta este realizată de el însuşi, cu ajutorul unui selfie stick.

Într-una dintre fotografii, polițistul apare îmbrăcat în lenjerie de damă: desuuri, sutien și bikini, iar în cea de-a doua fotografie, realizată cu un selfie-stick, bărbatul își pozează penisul în erecție. Într-o a treia fotografie bărbatul apare cu un morcov în anus, scrie adevarul.ro.

Potrivit publicaţiei Vremea Nouă imaginile ar fi fost transmise de poliţist unor apropiaţi, care la rândul lor le-au distribuit mai departe.

„Astfel de poze pot deveni oricând obiect de şantaj, iar un poliţist aflat la mâna cuiva nu îşi mai poate îndeplini cu obiectivitate datoriile de serviciu”, au motivat reprezentanţii ziarului decizia de a da publicităţii fotografiile, subliniind că prin gestul său poliţistul a vulnerabilizat instituţia la care lucrează.

Ziarul Adevărul precizează că a solicitat un punct de vedere IPJ Vaslui, însă deocamdată nu a fost comunicat nimic oficial. Reprezentanţii Biroului de presă au precizat că la nivelul instituţiei se ştia de existenţa acestor fotografii, fiind anunţat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Surse neoficiale au precizat pentru Adevărul că poliţistul care apare în imaginile compromiţătoare lucrează în cadrul Arestului IPJ Vaslui.

IPJ Vaslui nu are șef deplin la comandă de mai bine de jumătate de an, la conducerea Inspectoratului fiind împuternicit un adjunct. Pe 31 august 2020, MAI l-a împuternicit pe comisarul șef Ioan Marcu Tamaș la conducerea IPJ Vaslui, la acel moment acesta fiind inspector șef la IPJ Arad. Comisarul șef Tamaș a refuzat să vină la Vaslui, de la începutul lunii septembrie prelungindu-și succesiv concediile medicale, mai scrie adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here