Doi polițiști au fost bătuți, sechestrați, puși în genunchi și amenințați cu propriile arme de mai mulți romi, în localitatea Călina, din județul Vâlcea. Agresorii ar fi încercat să-l împuște pe unul dintre polițiști, însă încărcătorul pistolului era gol. 

Cei doi poliţişti au urmărit în trafic doi suspecţi și au tras nouă focuri de armă în timpul urmăririi.

Indivizii au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina din Vâlcea, iar acolo, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele acestora.

Potrivit sindicaliştilor Europol, agresorii urmăriţi în trafic şi rudele lor i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

“Noi informații revoltătoare apar în cazul colegilor agresați. Se pare că dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă, iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartușele pe parcursul urmăririi!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here