pasarela dambu cometului ploiesti
Primăria Ploieşti a anunţat astăzi începerea lucrărilor pentru a monta o pasarelă pietonală peste pârâul Dâmbu, în dreptul străzii Cometului, în nord-estul municipiului.

Lucrările vin după ce, în primele luni ale actualului mandat, autorităţile ploieştene au descoperit mai multe expertize care scoteau la iveală probleme tehnice grave la nivelul unor poduri rutiere şi pasarele pietonale peste Dâmbu. Din acest motiv, la momentul respectiv mai multe pasarele au fost închise, iar pe poduri au fost introduse restricţii de viteză. În timpul scurs de atunci, municipalitatea a comandat lucrări în mai multe zone, pentru punerea în siguranţă.

Astăzi a venit rândul punţii peste pârâul Dâmbu situate în dreptul străzii Cometului, în zona din spatele centrului comercial AFI Palace Ploieşti.

“Primăria Municipiului Ploiești va proceda, astăzi, la montarea pasarelei peste pârâul Dâmbu, în dreptul străzii Cometului. Lucrările vor fi monitorizate de către Direcția Tehnic, Investiții și vor fi executate de S.C. Sos Service S.R.L., în baza contractului încheiat cu municipalitatea”, a detaliat administraţia ploieşteană, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here