În fiecare sâmbătă, primarul din Băicoi, Marius Constantin, gătește pentru nevoiașii din localitate, apoi merge să le împartă mâncarea. Inițial, edilul nu a dorit să se laude cu acest gest, dar cineva l-a surprins în timp ce oferea mâncare unui bărbat.

“Deși afara ploua foarte tare, primarul orașului Baicoi împărțea mâncare sărmanilor din oraș. Respect pentru tot ce face, mai rar un așa suflet mare.”, a postat un bărbat pe Facebook, alături de imaginea din dreapta.

Ulterior, Marius Constantin a oferit detalii despre acțiunea pe care o desfășoară în fiecare weekend:

“Bucuria de a dărui! În fiecare sâmbătă, se derulează proiectul “O masă caldă pentru nevoiași “, proiect în care gătesc personal 50 meniuri calde, ciorbă și felul doi, hrană care ajunge la bătrânii și copiii cu probleme sociale. Nu doream să fac publică această acțiune, întrucât este un proiect de suflet, dar cineva o postat o poză și am văzut mai multe comentarii. Consider că ceea ce fac este un lucru bun și rog pe cei care cunosc cazuri de copii și bătrâni care au nevoie de ajutor să mă anunțe. Mulțumesc!”, a scris primarul din Băicoi, Marius Constantin, pe Facebook, unde a atașat mai multe imagini:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here