După cum v-am prezentat într-un material anterior, Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, nu este interesat de poluarea din Ploiești.

Responsabilitatea calității aerului revine prin lege primarilor, după cum a explicat Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, dar cu toate acestea primarul Adrian Dobre nu a avut timp, în doi ani de mandat, să aibă nici măcar o discuție cu reprezentanții principalelor instituții cu atribuții în domeniu: Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, care monitorizează aerul și eliberează autorizații de mediu, și Garda de Mediu Prahova, care are atribuții de control în domeniu.

CITEȘTE și Primarul Adrian Dobre nu este interesat de poluarea din Ploiești

Chiar dacă pe teren nu pare a-l interesa de poluarea din Ploiești, iată că primarul este interesat pe Facebook. Acesta este membru în grupul STOP poluării orașului Ploiești din octombrie 2016.

Dar, după cum remarca administratorul grupului, ”Domnul Primar Dobre Adrian, precum şi angajaţi ai rafinăriilor, agenţiei de mediu, primăriei, spitalelor şi altor instituţii, sunt membri ai acestui grup încă de la început şi chiar au semnat petiţia colectivă StopPoluăriiOraşuluiPloieşti, aşa că ştiu tot ce se întîmlplă aici, dar aleg să ne ignore.”.

Cu alte cuvinte, ne pasă de poluarea din Ploiești doar pe Facebook, în rest, Dumnezeu cu mila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here