O mamica a avut parte de o experienta traumatizanta intr-un magazin Mega Image. Femeia a cumparat pulpe de pui pentru baietelul ei, aflate inca in termen de valabilitate, iar dupa ce le-a gatit, a avut parte de un soc! Pe bucatile de pui aparusera cativa viermi, iesiti la suprafata din mijlocul carnii, din cauza caldurii.

Clienta a postat intamplarea pe un grup dedicat mamicilor, unde a primit zeci de confirmari din partea altor cliente care au trecut prin experiente similare la Mega Image. Iata mesajul postat initial:

Azi am avut minunata surpriza sa cumpar carne de pui de la Mega Image cu viermi. Am descoperit abia acasa dupa ce am gatit-o. Nu este prima problema pe care o am cu ei, dar cu siguranta este ultima oara cand mai cumpar ceva de la ei, mai ales ca problemele intampinate nu se rezuma la un singur magazin. Gandul ca nu am mancat din ele si ca nu i-am dat lui Andrei nimic gatit cu ele ma linisteste dar nu imi potoleste furia.

Cateva dintre comentariile altor mamici, ca raspuns la postarea initiala:

– Eu am facut de 2 ori enterocolita de la preparatele lor ambalate luate de la un shop&go.

– Si eu am patit. Am luat pulpe de pui in termen. Mai aveau o saptamana pana sa expire. Am mers cu ele inapoi. Asa te sfatuiesc si pe tine sa faci. Chiar daca sunt gatite.

– Si eu am gasit carnea stricata desi era in termen de valabilitate, cumparata din Mega Image Baneasa. De atunci nu mai cumpar carne de la ei.
Referitor la fresh, este vorba de sucurile facute de ei in magazine sau de cele pe care le comercializeaza? Te intreb pentru ca si eu mai cumpar si ii dau piticului.

– Si eu am.patit cu carnaciori proaspeți (asa-zis). Nu e de luat carne de la ei. Clar nu e punctul lor forte.

– Si eu am cumpărat Nuga cu nuci de la ei si aveau aceiași viermi.Eu am cumpărat de la Mega de la Muncii deci nu este o întâmplare.

sursa: ph-online.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here