Închise acum câteva săptămâni pentru lucrări de reparaţii şi igienizare, în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor, Halele Centrale din Ploieşti s-au redeschis de astăzi.

Lucrările de reparaţii au vizat zona centrală a clădirii, de sub cupolă, în condiţiile în care piaţa de peşte şi cea de brânzeturi au funcţionat şi în ultimele săptămâni. Astfel, începând cu 19 septembrie, s-au efectuat lucrări de igienizare, zugrăveli la cupola centrală a imobilului amintit, precum și înlocuirea geamurilor uzate și schimbarea sticlei luminatoarelor și a cupolei.

De astăzi, odată cu finalizarea lucrărilor, s-a redeschis şi zona centrală, iar comercianţii au primit acces pentru rearanjarea standurilor şi aprovizionare, a anunţat pentru Ziarul Incomod directorul SC Hale şi Pieţe Ploieşti, Răzvan Lungu. Cu această ocazie au reapărut şi primi clienţi, cu toate că, oficial, redeschiderea era programată pentru marţi dimineaţă.

Controlul ANPC la Halele Centrale din Ploieşti a avut loc în 8 septembrie. Totodată, lucrările au fost necesare în vederea înlăturării efectelor incendiului produs în perioada Paştelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here