Peste 100 de pompieri donează sânge, în aceste zile, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Pompierii prahoveni sunt, de altfel, obișnuiți ai centrului, ISU Prahova mobilizându-se periodic pentru astfel de campanii. 

“Picătura ta de sânge poate salva viața unui om!

Pompierii militari prahoveni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor prin campania de donare de sânge “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚA”.

În perioada 07-11 septembrie, 103 pompieri militari din cadrul detașamentelor de pompieri, precum și de la sediul inspectoratului se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor”, se arată într-un comunicat al ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here