fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO. Scandal în cartierul Mimiu! Patru mașini au fost vandalizate în ultimele zile!

Citește Și

- Advertisement -

Scandal între două familii de rromi din cartierul Mimiu! În ultimele zile, patru mașini au fost avariate, ca urmare a scandalului dintre cele două familii. În timp ce una din părțile implicate susține că este vorba de cămătărie, reprezentanții Poliției spun că din cercetări reiese că problema a pornit de la o fată.

O rudă a uneia dintre familii a contactat redacția Incomod pentru a ne spune că totul a început când o rudă a sa a luat 1.500 euro cu împrumut de la niște cămătari, acum 2-3 luni. De atunci, omul spune că dobânda a crescut, iar acum cămătarii cer 20.000 euro. Bărbatul mai spune că au făcut mai multe plângeri, atât la Secția 4, cât și la Poliția Municipiului Ploiești, dar că autoritățile nu-i protejează. Omul spune că ultimul scandal a avut loc miercuri seară, 26 decembrie, când cămătarii ar fi distrus o mașină (foto jos).

- Advertisement -

 

În paralel, Poliția Prahova prezintă faptele diferit. Potrivit reprezentanților Poliției, din cercetări a reieșit că scandalul ar fi pornit de fapt de la o fată de 14 ani și că disputa ar fi între familia fetei și familia unui băiat. Se pare că luni, 24 decembrie, cele două familii ar fi aruncat cu pietre unii în ceilalți, pe stradă, trei persoane fiind rănite ușor, fără a avea nevoie de internare. Marți, persoane din familia băiatului au depus plângeri la poliție prin care sesizau că două persoane au fost lovite de familia fetei.

Poliția a deschis atunci dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Trei mașini ar fi fost de asemenea avariate în timpul scandalului.

- Advertisement -

Joi seară poliția confirmă că a fost un nou scandal în cartierul Mimiu, când a fost avariată o a patra mașină. Polițiștii au fost chemați la fața locului și au aplanat conflictul.

Vezi mai jos imagini cu ultima mașină avariată:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta