Un șofer a fost amenințat luni după-amiază cu cuțitul de către un alt participant la trafic, în urma unei altercații pornite în trafic. Totul s-a produs în centrul Ploieștiului, în zona sediului Primăriei, unde, potrivit martorilor, un cetățean de etnie rromă nu a vrut să țină cont de ceilalți participanți la trafic.

Astfel,  pentru că un tânăr nu a dorit să îi facă pe plac și să îl lase să circule pe unde și cum vrea el, agresorul a început să îl șicaneze, iar uterior, în momentul în care s-au oprit la semafor, a coborât din mașină înarmat cu un cuțit. S-a îndreptat către mașina tânărului, care, văzând că bărbatul este înarmat, a reușit să blocheze ușile mașinii.

Mai mulți ploieșteni, martori la eveniment, l-au oprit după câteva sute de metri de la incident pe agresor și au sunat la poliție.

Până să sosească oamenii legi, soția agresorului, care se afla cu el în mașină, a coborât și a încercat să pitească arma, în tufișurile din zonă.

Potrivit IPJ Prahova, după ce agresorul, victima, dar și un martor au fost duși la sediul de poliție, polțiștii au găsit și cuțitul cu care tânărul a fost amenințat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here