fbpx
miercuri, mai 31, 2023

FOTO Scene de groază după atacul asupra unei baze militare: Zeci de victime scoase dintre dărâmături

Citește Și

- Advertisement -

Imagini de infern au fost publicate pe Twitter dintr-o bază militară din Mykolaiv, un oraș din sudul Ucrainei. Reporterul belgian Robin Ramaekers, care a vizitat locul în această dimineață, vorbește despre cel puțin 80 de cadavre scoase din dărâmături, cu „multe altele sub ele”, transmite BBC.

Bilanțul morților nu a fost confirmat de autoritățile ucrainene, deoarece este vorba despre o bază militară, iar BBC nu a putut verifica informațiile, scrie g4media.ro.

- Advertisement -

Imagini de aseară de la fața locului au arătat cum o fetiță a fost scoasă dintre dărâmături, iar starea ei nu este cunoscută.

Iată câteva dintre fotografiile pe care Ramaekers, un reporter al postului public flamand VTM, le-a postat în această dimineață de la Mykolaiv. „Continuă să caute cadavre aici în Mykolaiv, în același timp se aude o altă sirenă de raid aerian, așa că toată lumea a coborât în adăposturile antiaeriene”, spune el.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta