În ultimii ani, Ploieștiul a fost supranumit “orașul gunoaielor”, fără ca acest lucru să fie o exagerare. Aproape zilnic, cititorii ne-au trimis imagini video și foto, care arătau un oraș murdar, sufocat sub gunoaie.

O scurtă perioadă de timp, lucrurile păreau că reintră în normal, însă, iată că la o zi de la declanșarea unei noi greve a angajaţilor Rosal, maldărele de gunoaie au început să reapară în spațiile de colectare a deșeurilor.

LIVE VIDEO Protest al angajaților Rosal din Ploiești în fața stadionului Ilie Oană

Un astfel de exemplu ar fi pe strada Cosminele, de unde un cititor ne-a trimis fotografii în care se poate vedea cum sacii de gunoaie au ajuns până în zona parcării.

Legat de această problemă, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat ieri că Rosal riscă să primească sancțiuni în cazul în care activitatea de colectare a deșeurilor și de curățire a căilor publice va avea de suferit în continuare.

Ce spune primarul Ploieștiului despre protestul de la Rosal. Primăria poate dispune sancțiuni pentru operatorul de salubritate

De altfel, potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, Cristian Ganea, operatorul a fost notificat că din cauza grevei pe care nu a anunțat-o și din cauza faptului că programul de colectare nu a fost respectat, contractul a fost încălcat.

Și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a anunțat oamenii din comună printr-un mesaj postat pe facebook-ul primăriei că Rosal nu va ridica astăzi gunoiul. Acesta a declarat pentru ziarul Incomod că reprezentanții operatorului nu au notificat acest lucru, ci că a aflat după ce a sunat la societate să întrebe câte mașini vor veni să colecteze deșeurile.

Ședință la ADI Deșeuri Prahova din cauza grevei de la Rosal. Operatorul ar putea fi sancționat

Iată imagini cu maldărele de gunoaie de pe strada Cosminele:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here