Mai mulți șoferi care și-au parcat mașinile sub podul de la Otopeni și le-au găsit vopsite în roșu, după ce muncitorii au vopsit balustradele podului. Pe lângă daunele de la mașini, șoferii vor plăti, însă, și amenzi pentru parcare neregulamentară, anunță Antena 3.

Poliția Rutieră a venit la fața locului și i-a amendat pe cei care au parcat neregulamentar cu câte 2 puncte de amendă, a câte 145 lei punctul.

Proprietarii sunt așteptați să își ia mașinile de sub pod, cu tot cu amenzile afișate în parbriz, însă unul dintre ei a depus plângere pentru distrugere.

Polițiștii au deschis dosar penal.

„La data de 20 mai, în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai, în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă. În prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov, informează News.ro.

Sursa citată a precizat că, până în prezent, nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Sursa foto Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here