UPDATE

Poliția Prahova a transmis că oamenii legii au mers în zona respectivă să verifice situația și au amendat societatea în cauză.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au fost purtate discuții cu conducerea societății pentru găsirea soluțiilor de evitare a acestor situații în viitor, a fost luată de asemenea măsura sancționării în baza OUG 195/2002.

Mulțumim cetățenilor și pe viitor vă încurajăm să ne sesizați cu privire la neregulile constatate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova pentru ziarul Incomod.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii realizate miercuri, 14 octombrie, pe strada Mihai Bravu, unde o porțiune din prima bandă a drumului este blocată de TIR-uri. Ploieșteanul ne-a spus că din cauza faptului că banda respectivă este mai tot timpul blocată, șoferii sunt nevoiți să circule prin gropile formate în asfalt de-a lungul șinei de tramvai pe care cândva circula traseul 104.

Cititorul care ne-a trimis imaginile spune că sunt realizate în fața sediului fabricii ISOVER, iar TIR-urile vin la fabrică să încarce sau să descarce marfă.

Ploieșteanul ne-a mai spus că problema nu este de ieri, de azi. Încă din data de 15 iunie a sunat la Secția 4 Poliție Ploiești și a sesizat problema, dar deși au trecut patru luni TIR-urile respective continuă să blocheze prima bandă a drumului.

Ziarul Incomod a contactat Biroul de Presă al Poliției Prahova pentru a aduce această problemă în atenție, iar purtătorul de cuvânt ne-a declarat că polițiștii vor avea în vedere situația și vor efectua verificări.

Totodată, ziarul nostru a solicitat un punct de vedere și din partea reprezentanților companiei ISOVER, care va fi publicat în măsura în care va fi remis.

Mai jos puteți vedea imaginile trimise de cititor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here