UPDATE

În urma articolelor Ziarului Incomod, Poliția a luat decizia de a monitoriza zilnic zona respectivă.

Totodată, potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au depalasat la fața locului, unde au identificat trei TIR-uri oprite neregulamentar.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, fiind indentificate trei autotrenuri oprite neregulamentar, conducătorii acestora fiind sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 290 lei fiecare.
Având în vedere sesizările cetățenilor, polițiștii vor acționa zilnic în acea zonă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Strada Mihai Bravu este, din nou, blocată de TIR-uri. Ziarul Incomod a publicat un articol săptămâna trecută, după ce un cititor ne-a trimis fotografii în care se observa că mașinile erau nevoite să meargă pe fosta linie de tramvai 104, prin gropi, din cauza faptului că prima bandă a drumului era blocată de TIR-urile venite să descarce marfă de la fabrica ISOVER din zonă.

După publicarea acelui articol, polițiștii ploieșteni au amendat societatea și au pus în vedere conducerii ca pe viitor să nu se mai repete incidentul.

O săptămână mai târziu, joi, 22 octombrie, cititorul ne-a trimis din nou imagini în care se observă că TIR-urile blochează atât prima bandă a drumului, cât și trotuarul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here