Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii cu o haită de câini maidanezi care stau pe scuarul sensului giratoriu din fața Gării de Sud din Ploiești. Potrivit acestuia, de mai bine de o lună, toată zona de sud a orașului s-a umplut de maidanezi care sunt agresivi, iar oamenilor le este teamă să mai meargă pe străzile din zonă.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea viceprimarului Daniel Nicodim, care are în subordine Parcul Memorial Constantin Stere (parcul este cel care administrează și adăpostul câinilor comunitari).

“Am discutat cu responsabilii de la adăpost și mi-au transmis că în ultima perioadă au tot luat câini din zona de sud a Ploieștiului. Vor merge acum să-i ia și pe aceștia, dar încontinuu apar câini în această zonă. Este o problemă acolo, câinii într-adevăr sunt agresivi, se vede că nu sunt obișnuiți cu oamenii, cel mai probabil provin din clădirile dezafectate din zonă, până acum au stat închiși acolo. Suntem atenți la această situație și constant îi luăm de pe străzi, în ultima perioadă au fost adunați aproximativ 40 de câini din zona aceea. Până luni vor fi strânși toți câinii comunitari de acolo.”, a declarat pentru ziarul Incomod viceprimarul Daniel Nicodim.

1 COMENTARIU

  1. In Olanda, Belgia, Germania si alte multe tari te rogi la D zeu sa vezi un catel sau o pisica pe strada, si nu exista, noi de ce suntem mai prosti ca altii???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here