fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

FOTO Țevi de alimentare cu apă, furate dintr-o fântână arteziană din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Fântânile și parcurile din Ploiești sunt vandalizate în continuare, în ciuda apelurilor repetate ale municipalității în acest sens.

De data aceasta, au fost desprinse lanțurile unui leagăn din parcul din cartierul Lămâița și au fost furate țevile de alimentare cu apă din fântâna arteziană din fața Hotelului Prahova (foto sus).

- Reclamă -

Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești trage din nou un semnal de alarmă cu privire la fenomenul vandalizării mobilierului urban:

„Echipele societății noastre intervin pentru repararea elementelor din componența obiectelor de joacă, mobilierului urban și fântânilor arteziene din municipiu.

Însă, aceste activități sunt îngreunate de vandalizarea constantă a elementelor reparate, la scurt timp după finalizarea lucrărilor.

- Reclamă -

Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza toate aceste acte de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

☎️ Atenție! În cazul funcționării necorespunzătoare a echipamentelor de joacă, din parcurile și grădinile publice ale municipiului, încetați utilizarea acestora și apelați SGU Ploiești SRL, la numărul de telefon 0244/52.52.52 int 124.

Foto colaj: desprindere lanțuri leagăn, sustragere țevi alimentare cu apă fântână arteziană”, se arată într-un comunicat de presă remis de SGU Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut