fbpx
luni, iunie 24, 2024
spot_img

FOTO Traficul în Ploiești este paralizat din cauza cozilor la benzinării

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE 2 Benzinăria Rompetrol de la Kaufland Nord:

UPDATE 1 Și pe strada Mărășești se stă, de la intersecția cu strada Cosminele, pe sensul de mers spre Gara de Vest, la benzinăria OMV. Potrivit unui cititor, la benzinăria din Mihai Bravu aproximativ 30 de mașini stau la coadă.

- Reclamă -

ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul în Ploiești este paralizat din cauza cozilor la benzinării. De teama prețurilor la combustibili care cresc la fiecare oră, oamenii au luat cu asalt benzinăriile pentru a-și alimenta mașinile înainte ca prețurile să crească și mai mult.

La intrarea în Ploiești dinspre nord se circulă foarte greu. În intersecția de la McDonald’s nord traficul spre Șoseaua Vestului este paralizat: din acel punct începe coada spre benzinăria Petrom.

- Reclamă -

Un pic mai în față, intersecția cu strada Deltei este de asemenea blocată spre benzinărie.

Probleme sunt și pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, unde traficul este blocat de mașinile care stau la coadă la cele două benzinării de pe drum, Rompetrol și RGL Oil.

Reporterii noștri aflați pe teren au explicat că traficul este blocat doar pe sensurile de mers spre benzinării. Pe sensurile opuse de mers se circulă normal.

Prețurile au explodat în ultima vreme. De exemplu, în seara aceasta, la o benzinărie din Păulești litrul de benzină era 7,73 lei, iar litrul de motorină 7,50 lei. La o benzinărie din Beiuș prețul combustibilului a ajuns astăzi la 11,10 lei litrul. Pe Șoseaua Vestului, la momentul publicării acestui articol un litru de motorină costă 7,65 lei, iar litrul de benzină este 7,51 lei. Aproximativ 25 de mașini sunt în perimetrul benzinăriei, iar un echipaj de poliție dirijează atât circulația, cât și ceilalți șoferi care așteaptă să intre în stația peco Petrom.

- Reclamă -

Vedeți mai jos fotografii și imagini video cu traficul din Ploiești paralizat de cozile de la benzinării:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...