UPDATE 2

IPJ Prahova:

Astăzi, în jurul orei 12 :30, am fost sesizați cu privire la faptul că pe podul de cale ferată dintre stațiile c.f. Blejoi și Scăieni se află o persoană de sex bărbătesc, spânzurată de balustrada podului.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind găsită la km feroviar 11+400 m. Din păcate, cadrele medicale prezente au declarat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat de 59 ani, din localitatea Boldești – Scăieni, județ Prahova. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

UPDATE

Potrivit ISU Prahova, pompierii prahoveni au intervenit cu trei echipaje. Un bărbat de aproximativ 55 de ani a fost găsit decedat prin spânzurare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tragedie în localitatea Blejoi! O persoană și-a pus capăt zilelor joi după-amiază. Aceasta s-a spânzurat de  podul feroviar care face legătura între Ploiești și Măneciu.

La fața locului acționează mai multe echipaje ISU Prahova.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here