Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de miercuri, 10 aprilie, efectuate în Ploiești la suspecți de furt calificat! Polițiștii au găsit la locuințele suspecților mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională (foto jos).

Cei trei bărbați care au fost reținuți de oamenii legii vor fi prezentați mâine unității de parchet, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării de măsuri preventive.

Reamintim că miercuri dimineață polițiștii din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale au efectuat opt percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele în cauză ar fi săvârșit cinci infracțiuni de furt calificat. Aceștia ar fi pătruns, prin efracție, în trei imobile din Ploiești, de unde au luat sume de bani și diverse bunuri și, de asemenea, ar fi sustras din două autovehicule, prin spargerea geamului lateral, bunuri lăsate la vedere în habitaclu.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 32.000 de lei.

 

Vezi mai jos imagini cu bunurile găsite la percheziții:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here